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Our Tea

Our BLENDS 十茶十色

One-of-a-kind blends that are made by our own methodology
especially to capture the charcteristics of various Japanese teas.
The aroma, taste and aftertaste—
enjoy the flavors of Japanese tea like never before.

茶は養生の仙薬なり

さまざまな日本茶の特徴をとらえた
独自の製法による唯一無二のブレンドです。
香り、味わい、後味の余韻——
これまでにない日本茶の妙味をお愉しみください。

1

Ka

Sencha, yuzu, kuromoji

煎茶、柚子、黒文字

Scents
Orange, conifer, citrus, white floral
Flavors
Bitter citrus, honey, lemongrass, forest
香り
オレンジ、針葉樹、白い花
味わい
蜂蜜、レモングラス、森

Featuring the subtle astringency of sencha with the fresh aroma of citrus fruits, this refreshing blend is perfect as a wake-up tea, and can be enjoyed as an alternative to fresh juice.

煎茶のほのかな渋味と柑橘系の果実のさわやかな香りをお愉しみいただけるブレンドです。清涼感のある味わいのため、フレッシュジュースなどの代わりに目覚めのお茶としてお召し上がりください。

2

Sen

Sencha, kamairicha

煎茶、釜炒り茶

Scents
Grass field, honey, lemon balm
Flavors
Cherry blossom, dill, apple
香り
草原、蜂蜜、レモンバーム
味わい
桜、ディル、林檎

This blend was created by discerning the individual character of a variety of sencha and combining them in a way that brings out the flavor of each sencha. Clear with a beautiful golden color, this blend offers a refreshing aroma and a crisp, astringent flavor.

さまざまな品種でつくられた煎茶の個性を見極め、それぞれの味わいが引き立つよう組み合わせたブレンドです。澄んだ黄金色が美しく、さわやかな香りとすっきりとした渋味をお愉しみいただけます。

3

Gyoku

Gyokuro Ensemble

玉露アンサンブル

Scents
Seaweed, ocean, forest
Flavors
Umami, dashi, mitarashi-an
香り
青海苔、海、森
味わい
旨味、出汁、みたらし餡

A blend of gyokuro meticulously produced with great care, using a special cultivation method. Enjoy its robust fragrance, rich lingering umami and sumptuous flavor distinctive of gyokuro.

特別な栽培法で手間を惜しまず丁寧につくられた玉露のブレンドです。芳醇な香りとともに、余韻の長い濃厚な旨みをお愉しみいただけます。玉露ならではの贅沢な味わいをご堪能ください。

4

Jo

Tamaryokucha, sencha, shiraore

玉緑茶、煎茶、白折

Scents
Soy, forest, steamed veges
Flavors
Hot milk, pear, umami
香り
きなこ、森、蒸し野菜
味わい
ホットミルク、洋梨、旨味

A blend of mushisei tamaryokucha (steamed curled tea) and deep-steamed sencha, both of which are made by the distinctly Japanese production method of steaming tea leaves. Moderately astringent and mildly sweet, this beautiful dark green tea pairs well with a variety of meals.

日本茶の代表的な製法である蒸す工程を経た蒸製玉緑茶と深蒸煎茶のブレントです。濃い緑色が美しく、ほどよい渋味とまろやかな甘みをお愉しみいただけます。さまざまな食事とも好相性です。

5

Beni

Kocha, oolongcha, black grape leaf

紅茶、烏龍茶、黒葡萄葉

Scents
Osmanthus, sour plums, prunes
Flavors
Hard candy, baked apple, grapes
香り
金木犀、梅干し、プルーン
味わい
べっこう飴、焼き林檎、葡萄

Black grape leaves and red perilla are added to kocha black tea with a rich fragrance reminiscent of flower nectar and oolong tea with a luxurious fragrance, and deep astringency, resulting in a taste evocative of wine. The crisp flavor of this blend pairs well with meals and confections.

花の蜜のような芳醇な香りの紅茶と、華やかな香りと深みのある渋味をもつ烏龍茶に、黒葡萄の葉や赤紫蘇を合わせ、ワインを思わせる味わいに仕上げました。さっぱりとした味わいは食事や菓子にもよく合います。

6

Juku

Jukuseibancha, pu-erhcha, iribancha

熟成番茶、普 茶、いり番茶

Scents
Bonfire, bananas, cigars
Flavors
Darjileeng, lemon, walnut
香り
焚火、バナナ、葉巻
味わい
ダージリンティー、レモン、胡桃

Like whiskey and wine, tea becomes milder as it is aged. This blend offers a luxurious, sweet fragrance and a bonfire-like scent.

ウイスキーやワインのように、お茶も熟成を経ることでまろやかな味わいに仕上がります。華やかで甘い香りと焚き火のような薫香をお愉しみいただけるブレンドです。

7

Moto

Awabancha, kurocha, sannenbancha

黒茶、阿波番茶、三年番茶

Scents
Fermented lactic drinks, pickles, dry wood
Flavors
Plum, red shiso, chevre cheese
香り
乳酸飲料、漬物、枯木
味わい
梅、赤紫蘇、シェーブルチーズ

This blend is characterized by a mild acidity unique to teas that undergo lactic acid fermentation, referred to as “phantom teas” for their rarity. With its fragrant aroma, smooth palate and crisp flavor, this blend pairs well with meals.

幻の茶とも称される乳酸発酵を経たお茶ならではのまろやかな酸味が特徴のブレンドです。芳ばしい香りと口当たりのよいすっきりとした味わいは食事にもよく合います。

8

Ko

Gyokuro Ensemble

焙じ茶、生姜、当帰

Scents
Celery, cumin, bamboo
Flavors
Lemongrass, chickpeas, yellow flower
香り
セロリ、クミン、笹
味わい
レモングラス、ひよこ豆、黄色の花

The unique fragrance of hojicha is given a spicy finish to create a highly aromatic, exotic blend. Enjoy the distinctive fragrance of this blend, which includes ginger, toki, sansho leaves, and citrus peel.

焙じ茶ならではの芳ばしさにスパイシーさを加え、香り高いエキゾチックなブレンドに仕上げました。生姜や当帰の葉、山椒の葉や陳皮など、個性豊かな香りをお愉しみいただけるブレンドです。

9

Bai

Hojicha ensemble

焙じ茶アンサンブル

Scents
Cranberry, toast, coffee
Flavors
High cacao chocolate, raisins, sweet potato
香り
クランベリー、トースト、コーヒー
味わい
ハイカカオチョコレート、干し葡萄、焼き芋

A blend of hojicha teas with diverse fragrances and flavors, each produced by carefully controlling roasting conditions such as temperature and time. With roasted notes similar to coffee, this comforting fragrance is appreciated by people all over the world.

温度や時間など焙煎具合を細かく設定し、香りや味わいの異なるさまざまな焙じ茶をブレンドしました。コーヒーのように、世界中の方々に好まれる心安らぐ焙煎の香りをお愉しいただけます。

10

Ho

Barley, corn, black soybeans

大麦 、とうもろこし、黒大豆

Scents
Campagne, brown sugar, peanuts
Flavors
Grilled corn, white syrup, light soy sauce
香り
カンパーニュ、ブラウンシュガー、落花生
味わい
焼きとうもろし、白蜜、薄口醤油

Nutritious grains and medicinal herbs are combined and roasted until fragrant. Aromatic and naturally sweet, this blend can also be enjoyed before bed.

滋養豊富な穀物や薬草を合わせ、香り高く焙煎しました。香ばしさと自然な甘さが引き立つ風味豊かなブレンドです。睡眠前にも安心してお召し上がりいただけます。